​a programról

A K&H Csoport társadalmi felelősségvállalásának szerves részeként 2004 óta kiemelt figyelemmel kezeli a gyermekegészségügyet, így kíván hozzájárulni, hogy a jelen és a jövő társadalmának tagjai egyaránt teljes életet élhessenek. A K&H gyógyvarázs fennállása óta 322 kórház és mentőszolgálat munkáját támogatta műszerekkel és berendezésekkel, összesen közel 560 millió forint értékben.

A K&H a program indulása óta törekszik arra, hogy az anyagi támogatás mellett hozzájáruljon a beteg gyerekek lelki gyógyulásához is.

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programot 2013 augusztusában hirdettük meg a nagyközönség felé. Az elmúlt három évben több mint 40 ezren regisztráltatok a weboldalon, jelezve, hogy szeretnétek önkéntes mesedoktorok lenni. Segítségetekkel pedig 12 000 személyes meseolvasás valósult meg a kórházakban, amit ezúton is köszönünk!

A személyes meseolvasás mellett a weben keresztül is szórakoztathatjátok a gyerekeket, hiszen az általatok küldött videók felkerülnek a K&H gyógyvarázs YouTube csatornájára, amelyek 40 gyermekosztály kis betegeinek okoznak örömteli perceket. Ha Te is szeretnél mosolyt csalni a kicsik arcára, válaszd ki kedvenc mesédet, kapcsold be telefonod, webkamerád vagy fényképezőgéped, és indulhat a felvétel!

Személyes és webes meséitekkel eddig több mint 60 000 gyereket örvendeztettetek meg! Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek, hogy hozzájárultok a mese gyógyító erejének terjesztéséhez, a K&H gyógyvarázs mesedoktorok program sikeréhez, a beteg gyerekek lelki és testi gyógyulásához!

Éld át Te is az élményt, amit egy beteg gyermek felvidítása okoz! Jelentkezz K&H gyógyvarázs mesedoktornak!

 

   

© K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!

média partnereink: RTL Klub Central Médiacsoport Mediaworks